— UPDATE —

In verband met het coronavirus (COVID-19) staat nog geen tour van het Watoto Kinderkoor gepland. We willen  onze verantwoordelijkheid nemen en ons koor, de gastgezinnen en de kerken niet onnodig in gevaar brengen. Zodra we weer een tour kunnen plannen zullen we dit op deze pagina en onze social media kanalen melden.

In september 2018 lanceerde Watoto een nieuwe productie genaamd We Will Go. In deze productie wordt de vreugde van redding gevierd.

Het koor, bestaand uit weeskinderen en andere kwetsbare kinderen zal nieuwe aanbiddingsmuziek van Watoto Church in Oeganda zingen. We nodigen je uit om een ontmoeting met God te krijgen. Door de kracht van hun getuigenis zullen de kinderen vertellen hoe hun leven is veranderd. En hoe hun leven een doel heeft gekregen en zij de verandering in hun gemeenschap mogen brengen. Het publiek zal de kans krijgen om te reageren door betrokken te raken bij Watoto om meer kwetsbare vrouwen en kinderen in Afrika te kunnen redden, ze groot te brengen als leiders en hun land weer op te bouwen. Door aanbidding, dans en verhalen zullen de kinderen getuigen van goed nieuws, dat Zijn redding er is voor ons allemaal.

Sinds 1994 reizen er Watoto kinderkoren over de hele wereld. Ze zijn dé stem van de kwetsbare Afrikaanse (wees)kinderen. Ze vragen om hulp bij het grootbrengen van deze kinderen zodat ze hun land weer kunnen opbouwen. Elk kind in het koor heeft één of beide ouders verloren. Maar zij zijn gered en wonen nu in één van de vier Watoto dorpen.

“Ze waren wees. Nu zetten ze hun unieke persoonlijkheid in om anderen te vertellen over God, hun Vader. In Zijn gezin vinden ze een thuis, een plek om bij te horen. Deze boodschap willen we doorgeven. God wil onze Vader zijn. Van jou en van mij”, zegt James Skinner, de ‘creative director’ van het koor.