Ontmoet het Nederlandse kantoor.

Naomi Kievit-Bijpost
Naomi Kievit-BijpostDirectrice
Naomi Kievit-Bijpost is sinds december 2010 directrice van Watoto Nederland. “Ik vind het een voorrecht om voor Watoto te werken en geniet er enorm van. De eerste jaren werkte ik als vrijwilliger. Sinds januari 2016 is 20 uur per week betaald geworden. Ik ben vier dagen per week op kantoor te vinden”.
Myra Urbanus
Myra UrbanusSponsor coördinator
“Sinds augstus 2016 werk ik op kantoor bij Watoto Nederland, als sponsor coördinator. Op maandag en vrijdag ben ik aanwezig, en kan ik al je vragen die met sponsoring te maken hebben beantwoorden. Naast mijn werk bij Watoto ben ik getrouwd en moeder van drie mooie kinderen (twee jongens en een meisje).
Fleur van Herk
Fleur van HerkAmbassadeur
Voor mij is dit een droom die werkelijkheid is geworden, omdat ik een grote passie heb voor God en voor mensen. Ik kom uit Haarlem en ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn omdat ze zo puur en oprechtzijn. In het werken met kinderen is het mijn doel om het beste in hen naar boven te halen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot een mooi persoon met eigen kwaliteiten en een eigen karakter.