Ontmoet het Nederlandse kantoor.

Paul van Zijderveld
Paul van ZijderveldOperation Manager
In 2013 kwam ik voor het eerst in Oeganda. Wat een prachtig land en gastvrije mensen, maar ook zoveel armoede. Ik kreeg sterk op mijn hart om iets te betekenen voor deze mensen: geen tijdelijke hulp, maar ondersteuning wat van langdurige impact is op hun levens. Nu werk ik full time als operation manager voor Watoto Nederland. Ik vind het een voorrecht mijn steentje te kunnen bijdragen om kinderen in Oeganda een toekomst te bieden. Buiten het werk woon ik in het prachtige Westland, speel ik piano in mijn gemeente en ben ik regelmatig in het zwembad te vinden.
Myra Urbanus
Myra UrbanusSponsor coördinator
“Sinds augstus 2016 werk ik op kantoor bij Watoto Nederland, als sponsor coördinator. Op maandag en vrijdag ben ik aanwezig, en kan ik al je vragen die met sponsoring te maken hebben beantwoorden. Naast mijn werk bij Watoto ben ik getrouwd en moeder van drie mooie kinderen (twee jongens en een meisje).
Jiska de Hoop
Jiska de HoopMedewerker administratie en communicatie
Tijdens mijn afstuderen in 2018 ben ik met Watoto in contact gekomen, en heb ik een mooi schoolproject voor hun mogen ontwikkelen. Nu heb ik de kans gekregen om mij in te zetten voor Watoto. Ik ben voornamelijk bezig met marketing & communicatie, administratie en events. Het is een eer om met dit werk de kinderen in Oeganda een toekomst te geven. Naast mijn werk bij Watoto doe ik nog veel vrijwilligerswerk in de kerk en wil ik mijn eigen weddingplanner bureau gaan opzetten.