Ontmoet het Nederlandse kantoor.

Paul van Zijderveld
Paul van ZijderveldOperation Manager
In 2013 kwam ik voor het eerst in Oeganda. Wat een prachtig land en gastvrije mensen, maar ook zoveel armoede. Ik kreeg sterk op mijn hart om iets te betekenen voor deze mensen: geen tijdelijke hulp, maar ondersteuning wat van langdurige impact is op hun levens. Nu werk ik full time als operation manager voor Watoto Nederland. Ik vind het een voorrecht mijn steentje te kunnen bijdragen om kinderen in Oeganda een toekomst te bieden. Buiten het werk woon ik in het prachtige Westland, speel ik piano in mijn gemeente en ben ik regelmatig in het zwembad te vinden.
Myra Urbanus
Myra UrbanusSponsor coördinator
“Sinds augstus 2016 werk ik op kantoor bij Watoto Nederland, als sponsor coördinator. Op maandag en vrijdag ben ik aanwezig, en kan ik al je vragen die met sponsoring te maken hebben beantwoorden. Naast mijn werk bij Watoto ben ik getrouwd en moeder van drie mooie kinderen (twee jongens en een meisje).
Fleur van Herk
Fleur van HerkAmbassadeur
Voor mij is dit een droom die werkelijkheid is geworden, omdat ik een grote passie heb voor God en voor mensen. Ik kom uit Haarlem en ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn omdat ze zo puur en oprechtzijn. In het werken met kinderen is het mijn doel om het beste in hen naar boven te halen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot een mooi persoon met eigen kwaliteiten en een eigen karakter.