Ontmoet het Nederlandse kantoor.

Paul van Zijderveld
Paul van ZijderveldOperation Manager
In 2013 kwam ik voor het eerst in Oeganda. Wat een prachtig land en gastvrije mensen, maar ook zoveel armoede. Ik kreeg sterk op mijn hart om iets te betekenen voor deze mensen: geen tijdelijke hulp, maar ondersteuning wat van langdurige impact is op hun levens. Nu werk ik full time als operation manager voor Watoto Nederland. Ik vind het een voorrecht mijn steentje te kunnen bijdragen om kinderen in Oeganda een toekomst te bieden. Buiten het werk woon ik in het prachtige Westland, speel ik piano in mijn gemeente en ben ik regelmatig in het zwembad te vinden.
Inge Olsthoorn
Inge OlsthoornSponsor coördinator
Mijn naam is Inge en sinds september 2019 mag ik mij inzetten voor Watoto. Met een achtergrond in Social Work, vind ik het een eer dat ik nu op deze manier iets kan betekenen voor de kinderen en moeders in Oeganda. Op maandag en vrijdag ben ik werkzaam en dan zal ik de taken rondom sponsoring op me nemen.
Jordana Ercolani
Jordana ErcolaniVrijwilligster Fondsenwerving
“My name is Jordana and since August I have been working as a volunteer in Watoto.
I am very happy to be part of it and contribute with the organisation. I work two days a week as a fundraising assistant, helping to develop new donor/sponsors relations and supporting the planning of fundraising campaigns.
Working for such a meaningful purpose as helping vulnerable children and women is very inspiring and motivates me to do my best.”