De weken vlogen voorbij voor koor 83 in Nederland. Het kinderkoor was nog nooit zo lang in ons mooie land geweest. Bij aankomst was het 30 graden dus dat was een warm welkom na koud en guur weer in de UK.

Signs & Wonders, een bijzondere nieuwe productie met bekende en onbekende nummers maar met een hele duidelijke boodschap. Jij bent een teken van Gods liefde. Hij houdt van je!

Naast optredens waren er vele nachten in gastgezinnen, oud Hollandse spelletjes, de kinderboerderij, klompenmakerij, bezoek aan een molen. Een dagje Slagharen, een tochtje op de Amsterdamse grachten en nog veel meer.

Nederland is zo gastvrij hoorden we van alle ‘aunties en uncles’ en daar zijn we trots op. Zonder alle kerken en de gastgezinnen zouden we nooit een tour kunnen doen.

In 2018 zal er opnieuw een kinderkoor deze kant op komen. Van 7 juni – 16 juli zullen 18 kinderen en 10 begeleiders ons land komen verwarmen en mogen wij opnieuw dat gastvrije Nederland zijn. Via onze site kan je een bezoek van het koor aan jouw kerk/school aanvragen.