Onze trouwe sponsors zijn een enorme zegen voor Watoto Child Care Ministries. Hierdoor kunnen wij kinderen redden en grootbrengen. Deze kinderen hebben op hun beurt een geweldige impact in Oeganda. Wij danken u voor uw giften en steun.

Sommige sponsors sturen ook pakjes en extra giften aan het kind, de moeder of leraar die ze ondersteunen. We waarderen dit enorm. Helaas merken we dat niet iedereen van zijn sponsor cadeaus ontvangt. Watoto wil er eigenlijk voor zorgen dat iedereen verwend wordt met een cadeau.

Sinds 2012 is het niet meer mogelijk om een specifieke persoon een cadeau te sturen of voor iemand een extra gift over te maken.

  • Alle binnengekomen cadeaus verzamelen we en verdelen we eerlijk over de Watoto dorpen.
  • Giften gaan in een speciaal fonds, waaruit we extra cadeaus kopen, zodat iedereen iets krijgt.
  • Bij speciale gelegenheden, zoals verjaardagen en afstuderen, delen we deze cadeaus uit.

Wij bemoedigen u om via een kaart, brief of email degene die u sponsort te zegenen. Woorden van een sponsor zijn zeer belangrijk voor een kind, zeker als het persoonlijk is. Het helpt hen ook om u te leren kennen. Tips en ideeën voor het schrijven van een brief.

Deze beleidswijziging is niet bedoeld om u de vreugde van het geven af te nemen. Wij willen ervoor zorgen dat ieder kind, elke moeder en leraar zich gewaardeerd voelt. We willen ze allemaal verwennen met een cadeau. Door deze nieuwe richtlijnen is dat nu mogelijk.

Als u een pakje wilt versturen, stuur die dan direct naar het Watoto kantoor in Oeganda. Hier zullen wij het opnemen in een register en er voor te zorgen dat het bij de juiste persoon terecht komt. Denk hierbij aan leeftijd en interesse. Extra giften kunt u overmaken naar Watoto Nederland onder vermelding van extra sponsorgift. Het Nederland kantoor maakt het bedrag vervolgens volledig over naar Oeganda.

Bedankt voor uw steun en toewijding.