Watoto neemt kinderen op in een veilige gezinssituatie in plaats van een groot weeshuis. Opgroeiend bij Watoto maken ze deel uit van een gezin. Om dit financieel mogelijk te maken hebben alle kinderen sponsors. Sponsor worden is dé manier om Watoto te ondersteunen.

Kinderen

Ieder kind dat bij Watoto woont zal bij ons kunnen blijven tot het afronden van zijn/haar opleiding. Dit kan een vakgerichte opleiding zijn of een universitaire studie. Ze wonen in Watoto huizen, op onze grond en gaan naar een goede school. Ook alle medische kosten en levensonderhoud vallen onder de zorg van Watoto. Hiervoor is geld nodig. Gelukkig zijn er vele mensen die maandelijks een kind ondersteunen. Toch zijn er nog vele jongens en meisjes die een sponsor nodig hebben. Wellicht bent jij degene die een kind kan ondersteunen?

Baby Watoto
Voordat de hele kleintjes (t/m 2 jaar) in de gezinnen terechtkomen verblijven ze langere of kortere tijd bij Baby Watoto. Daar krijgen ze 24 uur per dag zorg tot ze groot genoeg zijn om te verhuizen naar één van onze dorpen. Momenteel hebben we drie Baby Watoto huizen.

De bijdrage voor het sponsoren van een kind of baby is € 32,- per maand.

Vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat je alle informatie ontvangt.

Sponsorformulier

Ik wil graag sponsor zijn voor een

Voor en achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Vraag / opmerking (optioneel)

[recaptcha]