We hebben duizenden kinderen en baby’s kunnen redden in de afgelopen 25 jaar. Toch zijn er nog steeds miljoenen kleintjes alleen. Samen kunnen we troost geven aan de zwakken en verdwaalde. De kwetsbaren een veilig plek bieden. Een plek waar ze geliefd zijn en zich thuis voelen.

Help ons om plek te maken voor nog een kind.

Ja, ik doneer

Doneren voor een specifiek doel

Partner met Watoto Neighbourhood

Voor de meeste kwetsbare kinderen in Oeganda is een goede opleiding onbereikbaar. Daarom zet Watoto zich hiervoor in. Door een nieuw project “Watoto neighbourhood” willen we duizenden kinderen deze kans geven. We werken met hun moeders aan betaalbare huisvesting, werk en gezondheidszorg. Wil jij in 2020 met ons meewerken om dit te realiseren?

GEEF AAN DIT DOEL

Baby Watoto

Watoto zorgt voor achtergelaten baby’s tussen 0-2 jaar oud. Vanuit Baby Watoto kunnen ze gezond overgaan naar de zorg van hun (pleeg) moeder in een van de Watoto dorpen. Geef een gift ter ondersteuning van onze allerkleinste.

GEEF AAN DIT DOEL

Medische zorg

Elk Watoto dorp heeft een eigen kliniek waar de kinderen, baby’s, vrouwen zorg krijgen. Ook is dit de plek waar we de omliggende gemeenschap voorzien van inentingen en voorlichting. We testen ons water, voorzien Watoto en omliggen gemeenschap van mosquito netten en zorg voor HIV/AIDS patiënten

GEEF AAN DIT DOEL

Landbouw en veeteelt

Watoto heeft eigen landbouw, een geitenboerderij, kippenboerderij om onze kinderen te voorzien van voedsel. Ook verbouwen we voor de lokale markt om inkomsten te genereren om zo meer en meer zelfvoorzienend te worden.

GEEF AAN DIT DOEL

Overboeking

Het is natuurlijk altijd mogelijk om handmatig een gift over te maken aan Watoto. Gebruik hiervoor onderstaande gegevens.

IBAN: NL52 INGB 0004 9437 56
T.n.v. Stichting Watoto Childcare Ministries Nederland
O.v.v. Gift

Overig

  • Let op: bij een iDeal transactie zal op uw banktransactie ‘Mollie B.V.’ of ‘Stg Mollie Payments’ t.b.v. Stichting Watoto Child Care Ministries Nederland staan. Mollie is het bedrijf dat voor ons de iDeal transactie afhandelt. Meer info >
  • We vinden jouw privacy belangrijk. Voor meer informatie over onze privacy policy, klik hier.
  • Voor de algemene voorwaarden voor donaties aan Watoto, klik hier
  • Watoto staat geregistreerd als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), hierdoor zijn giften belasting aftrekbaar.