Zie, ik en de kinderen die de HEERE mij gegeven heeft, dienen tot tekenen en wonderen in Israël afkomstig van de HEERE van de legermachten, Die op de berg Sion woont. 
Jesaja 8:18 (Herziene Statenvertaling)

In januari 2017 zal de nieuwe Watoto Children’s Choir productie gelanceerd worden. In juni en juli komen ze naar Nederland. Tijdens deze avond vieren we de vreugde van onze redding. Dit koor bestaat uit kinderen. Sommige wees, andere zeer kwetsbaar. Ze brengen nieuwe aanbiddings muziek van Watoto Church in Oeganda en nodigen het publiek uit een ontmoeting met God te hebben.

Door de kracht van hun getuigenissen delen de kinderen hun verhaal. Ze vertellen hoe hun leven is veranderd. Hoe ze geroepen zijn om een betekenisvol leven te hebben. Hoe zij een verschil kunnen maken in hun gemeenschap, in hun land. In ieder verhaal hoor je de wonderlijke verandering. Van donker naar licht, van wanhoop naar hoop, van verlies naar bestemming, van angst naar geloof.

We nodigen het publiek uit om betrokken te zijn. Door een samenwerking aan te gaan met Watoto Church. Zodat zij oor kunnen gaan met het redden van kwetsbare vrouwen en kinderen in Afrika, ze zien opgroeien tot van sterke volwassenen (leiders) die in staat zijn hun land weer op te bouwen. Door dans, zang en verhalen vertellen ze het goede nieuws van hun redding. De redding die beschikbaar is voor ons allemaal.

We zijn alle betrokkenen bij “Oh What Love” enorm dankbaar. Duizenden mensen zijn aangeraakt door de liedjes, beelden en verhalen. We zien ernaar uit wat God door deze productie heen gaat doen. Wil jij het koor graag een keer uitnodigen in de kerk, op school of bij je bedrijf? Meld je aan via de website. Via Facebook blijf je op de hoogte van de optredens die door heel Nederland worden gegeven.