Sinds kort is het Watoto team uitgebreid met vijf nieuwe leden. We stellen ze even aan je voor. Jolande en Fleur zijn onze twee nieuwe ambassadeurs. Na onze oproep voor ambassadeur ontvingen we van beiden een filmpje. Ze werden, samen met drie anderen, uitgenodigd voor de auditie dag en hebben een goede indruk achtergelaten. Na lang wikken en wegen is er besloten om hen beiden aan te nemen als ambassadeur. Jolande als onze nieuwe blogger, vlogger en Fleur onze promotor. In oktober gaan zij naar Watoto in Oeganda om daar meer over de organisatie te leren en we zetten ze meteen aan het werk.

Onze andere vrijwilligers zijn: Mirjam, Nathalie en Joyce. Mirjam is bekend met Watoto omdat zij al een keer in Oeganda is geweest. Na het zien van het werk van Watoto wil ze zich inzetten voor de organisatie. Ze is lerares van beroep en gaat zich bezighouden met het ontwikkelen van project pakket voor basisonderwijs voor Watoto. Op deze manier kunnen we scholen in Nederland bereiken.
Nathalie heeft na het zien van het Watoto koor besloten om iets voor Watoto te betekenen. Ze is event planner en gaat Watoto hierbij helpen.

Joyce heeft gereageerd op een vacature. Deze was inmiddels al vervuld, maar hulp hebben we altijd nodig! Daarom zal Joyce in het nieuwe jaar zich richten op de administratie en communicatie rondom het koor.

We heten hen allen van harte welkom en kijken uit naar een leuke samenwerking.