Regelmatig starten wij crowdfunding acties met als doel geld in te zamelen voor actuele behoeften op onze projecten in Oeganda.
Op dit moment zoeken wij naar financiering voor onze Sports Academy.

In onze Watoto Familie zien we dat sport een positieve impact heeft op de kinderen. Onze Sports Academy faciliteert de kinderen in hun passie voor sport. Afgelopen jaar deden er meer dan 600 mee aan de academie, waar ze de beste support en begeleiding van coaches krijgen. Hier leren de teams samen te werken, samen te bidden en samen te spelen.
Eén van onze kinderen, Geoffrey, is dankbaar voor de begeleiding die hij op de academie kreeg. Het heeft hem niet alleen geholpen beter te worden in voetbal, maar hij is ook gegroeid in zijn persoonlijke ontwikkeling. Geoffrey deelt dat zijn coaches hem hebben geleerd wat het belang is van hard werken en een goed karakter. Ze benadrukten dat talent je op veel plekken kan brengen, maar karakter je helpt om daar ook te blijven.
Wij willen heel graag doorgaan met het redden van kinderen en hen toe te rusten om de toekomstige leiders van Oeganda en Afrika te worden. De Sports Academy is hierin van essentieel belang. Op dit moment hebben we dringend nieuwe spullen nodig om de Sports Academy in stand te houden. Met deze spullen kunnen we de kinderen training en bewegingsonderwijs bieden. Het gaat om de volgende spullen:

  • 12 doelen voor de voetbalvelden. Kosten € 1.000 totaal.
  • Zo veel mogelijk voetballen. Kosten € 18 per stuk.
  • 300 voetbalschoenen. Kosten € 24 per stuk.
  • 4 basketbal hoops. Kosten € 3.000.
  • Training voor 5 sport coaches. Kosten € 1.200.
  • 140 schaakborden. Kosten € 2.000.
  • 70 schaakklokken. Kosten € 2.500.
  • 200 schaak puzzelboeken. Kosten € 1.000.

Op GoFundMe hebben we een crowdfunding gestart voor onze Sports Academy. Klik hier om naar de crowdfunding pagina te gaan en te doneren.  Ook is het mogelijk zelf te doneren aan deze projecten. De donatie wordt 100% aan het doel besteed. Maak dit dan over aan:

IBAN: NL52 INGB 0004 9437 56
T.n.v. Stichting Watoto Childcare Ministries Nederland
O.v.v. Sports Academy

We zijn dankbaar voor jouw betrokkenheid en ondersteuning. Wil jij samen met je vrienden, collega’s of sportvereniging een crowdfunding opzetten? Neem dan contact op met ons kantoor: nederland@watoto.com.