Jij bent een held!

In tijden van crisis is er veel lijden, maar wat we ook zien is dat gewone mensen helden worden. Mensen zoals onze chauffeurs, medici, supermarkt medewerkers – en jij. Ja jij! Het is een heldendaad te kiezen om altijd lief te hebben. Samen voeden we meer dan 3.000 kwetsbare kinderen en baby’s op. Dit is jouw liefde in actie.

Mensen vragen zich af, “Hoe kan ik helpen?” Voor ons is het eenvoudig –doorgaan met het geven aan onze families. Meer dan ooit is jouw trouwe ondersteuning van belang voor het werk dat we doen in Afrika. Voor sommigen die dit lezen is het blijven sponsoren niet meer mogelijk. We willen je laten weten dat we dat begrijpen. Het onderdeel zijn van Gods familie gaat veel verder dan geld geven. Wij geven om je, en we zijn er voor jou. Je kunt ons altijd bellen of mailen en ons laten weten hoe we met jou mee kunnen bidden. We geloven ook dat sommigen van jullie de mogelijkheid hebben om meer te doen. Als jij dat bent, zou je willen overwegen om nog een baby, kind of moeder te sponsoren, of een extra donatie te doen?  Dit helpt ons enorm om te kunnen blijven zorgdragen voor onze families.

Sponsor worden
Wil jij het verschil maken voor een kind of moeder in Oeganda? Klik dan hier om sponsor te worden.

Donaties
Klik hier of scan onderstaande QR Code om een eenmalige donatie doen om het werk van Watoto te ondersteunen.

Vergeet niet: jij bent belangrijk! Jij maakt een verschil. Ongeacht de omstandigheden kunnen we altijd blijven liefhebben. Bedankt dat jij van Watoto houdt.