Watoto creëert diverse levensveranderende kansen voor iedereen die in een team wil meehelpen. Of je interesse nu uitgaat naar het bouwen van een gebouw, een speciale missie of het ervaren van Afrika, dienen in een Watoto team is dé manier.

Kies één van de onderstaande opties, stel zelf een team samen en neem contact met ons op.

1 – (Klus)team
Als team kan je meer dan alleen! Er zijn dagen dat je als team aan de slag gaat maar we kijken ook naar de verschillende mensen en hun talenten. Sport, klussen, baby’s, tieners, vrouwen, onderwijs of medisch we kijken naar jouw interesses en vaardigheden.

Veel van onze gebouwen hebben een opknapbeurt nodig. Je hoeft geen bouwvakker te zijn om met een verfroller aan de slag te gaan. Vakmensen zijn ook van harte welkom want de specifieke klussen zijn er ook.  Meer informatie

2 – Medisch Team
Als je een medisch opleiding hebt of werkt in de gezondheidszorg dan kan je een team samenstellen om Watoto op dit vlak verder te ontwikkelen. Deze teams helpen ons om te voorzien in de medische vraag van iedereen die onder de zorg van Watoto valt. Hieronder valt ook het geven van onderwijs en training. We werken ook in klinieken en medische posten in de dorpen in de buurt. Twee keer per jaar verzorgen we een medische outreach met verpleegkundige, apothekers, (tand)artsen en specialisten van over de hele wereld.

Nog vragen?
Informatie en advies over Oeganda
Veel gestelde vragen

Neem voor meer informatie of het aanmelden van een team contact op met het Nederlandse kantoor.