Wil je een reis maken die je nooit zal vergeten? Genieten van de schoonheid van Oeganda en je handen uit de mouwen steken? Je relatie met God verdiepen en nieuwe mensen leren kennen?

Ga dan met deze Watoto reis mee van 30 juli – 14 augustus 2018.

De reis kost €1550,00. Dit is excl je vliegticket. Specificatie reissom

De reis is een compleet verzorgde groepsreis naar Oeganda, de plek waar Watoto al ruim 30 jaar actief is. Watoto is een eigentijdse kerk en al jaren actief in verschillende missies en projecten. Zo is ruim 20 jaar geleden Watoto Child Care Ministries ontstaan.

Ontmoet je sponsorkind en leer de vrouwen van Living Hope kennen. We laten je de mooie en uitdagende kanten van dit prachtige land zien. Je ziet bijvoorbeeld de armoede, maar ook de veranderingen die we door de kracht van God konden doen.

De reis word begeleid door ervaren reisleiders (in Oeganda en in Nederland) die je ook helpen met al de voorbereidingen. We gaan samen aan het werk om een concreet project te helpen. Daarbij kijken we graag naar jouw talenten en wensen en proberen we je optimaal in te zetten.

Tijdens deze reis ontdek je Oeganda en Watoto op een heel bijzondere manier. Je bent niet alleen bezoeker, maar je mag ook onderdeel zijn van het leven bij Watoto. Meedoen in de klas, mee-eten in een huisje waar de kinderen wonen. We laten je ook zien waar Watoto de komende jaren in gaat investeren. ‘Neighbourhood’ noemen we dat. Denk bijvoorbeeld aan projecten in de sloppenwijken, ziekenhuizen en hulp aan de vele alleenstaande vrouwen.

Om ook de schoonheid van het land te ervaren gaan we ook op safari. We willen graag dat deze ‘missie’ reis ook een vakantie voor je is. Oeganda biedt veel moois en natuurlijk willen we je dat niet onthouden. Gaandeweg maak je kennis met de cultuur en prachtige natuur van dit land. Naast het bezoeken van een aantal Watoto-projecten gaan we naar een lokale markt, overnachten we in een safaripark en steken we de handen uit de mouwen op een project. Tijdens je reis verblijf je in een 3-sterren hotel met een goede keuken en je reist per bus.

Sponsor jij een Watoto kind of moeder? Dan zal je hem/haar tijdens deze reis ontmoeten. De familie leren kennen en je krijgt de kans om zijn/haar leven van dichtbij te zien.

Sponsor je nog geen kind dan zijn er nog genoeg kinderen op zoek naar een sponsor. Het is mooi om tijdens je reis dit eerste contact te leggen. Laat het ons weten via sponsorshipnl@watoto.com.

Meld je nu aan (lees eerst de Algemene voorwaarden):

Persoonlijke gegevens

Voor en achternaam: *

Straat en huisnummer: *

Postcode en plaats: *

E-mailadres: *

Telefoonnummer: *

Geboortedatum (dd-mm-jj): *

Kerkelijke gemeente:

Naam sponsorkind(eren):

Paspoortinformatie

Paspoortnummer:*

Exacte namen op paspoort:*

Vervaldatum paspoort:*

Gegevens thuisblijvers

Naam:*

Telefoonnummer:*

Reisgezelschap

Ik reis alleenIk reis samen met

Overige

Ik ga mee op de 3-daagse safari:

Ik beschik over de volgende vakkennis of talenten:

captcha
Voer anti-spam code in:

 

Algemene voorwaarden Watoto reis

Opzet reis schema

Specificatie reissom