Dit is geen stenen huis, dit is een huis vol Liefde!
In Oeganda leven ongeveer 11 miljoen kinderen in extreme armoede. Voor hen is Kerst net als alle andere dagen: niet wetend of ze iets kunnen eten of een veilige plek hebben waar ze kunnen slapen. Livingstone was één van deze kinderen.
Livingstone’s vader overleed toen hij nog erg jong was. Zijn leven kwam op z’n kop te staan. Plotseling was zijn moeder -Justine- een weduwe, die alle eindjes aan elkaar moest knopen om te kunnen zorgen voor haar kinderen. Ze hadden geen veilig thuis en het gezin had regelmatig een tekort aan voedsel.
Maar nu is het leven van Livingstone compleet veranderd! Benieuwd om te zien hoe het nu met hem gaat? KLIK HIER om een filmpje van hem te zien.

Livingstone is nu een leider en mentor van Oeganda’s toekomstige leiders. Livingstone kon groeien, doordat mensen van over de hele wereld wilden helpen om hem een veilige plek te bieden. Een plek waar families samenkomen en kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen. Er zijn nog zoveel vrouwen en kinderen die hopen op verandering zoals Livingstone dat mocht meemaken. Help je mee zodat we ook hen een thuis kunnen bieden?

Zelfs met 1 euro kun je al helpen. Voor ons in Nederland voelt het als een klein bedrag, maar voor de vrouwen en kinderen in Oeganda maakt het echt verschil! KLIK HIER om een kerstgift te doen. Ook kun je onderstaande QR code scannen:

Let op: bij een iDeal transactie zal op uw banktransactie ‘Mollie B.V.’ of ‘Stg Mollie Payments’ t.b.v. Stichting Watoto Child Care Ministries Nederland staan. Mollie is het bedrijf dat voor ons de iDeal transactie afhandelt. Meer info >

We vinden jouw privacy belangrijk. Voor meer informatie over onze privacy policy, klik hier.

Voor de algemene voorwaarden voor donaties aan Watoto, klik hier